Bitcoin en Crypto Trading Basics

Bitcoin and Crypto Trading Basics

Workshop (groep): €199,- p.p.
Workshop (privé): €249,-

Als je met deze workshop gaat starten, dan zal je vast al het een en ander (in)gelezen hebben over de Bitcoin! Misschien is de interesse wel blijven hangen bij jou na de nieuwsberichten van 2017. Waarschijnlijk weet je dat deze munt een ongelooflijk fantastische groeicurve heeft gemaakt. Er hebben aardig wat mensen mooie winsten gemaakt. Heb jij de boot dan al gemist? Nee!

Er zijn naast de bitcoin tientallen andere munten die dagelijks mooie resultaten boeken. Jouw interesse in het daadwerkelijke traden is dan ook een goede keuze. Maar interesse is het halve werk, waar begin je nou echt?

In de workshop ‘Bitcoin en Crypto Trading Basics’ word jij meegenomen in de fundamentele waardes van de Bitcoin, cryptocurrencies en het traden. We gaan stapsgewijs en wederom op een eenvoudige manier door de stof heen.

Alleen theorie kan het onbegrijpbaar maken, daarom combineren we de theorie met de praktijk. Gedurende de workshop ga jij dus ook met jouw eigen ‘wallet’ aan de slag, krijg je advies wat gebaseerd is op jouw situatie en krijg je enorm waardevolle tips om onder andere jouw risico gedurende het traden te mitigeren.

Kortom: een interactieve workshop waar we bij afsluiten gaan duimen voor succes!

Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd naar meer? Neem dan zeker even contact op met ons om te kijken wat deze workshop voor jou kan betekenen!

Request a free consultation:

Prices

Workshop (groep): €199,- p.p.
Workshop (privé): €249,-

Workshop 2 | Semi-gevorderd | niveau 2

  • Hoe ga je nu aan de slag met de Bitcoin en altcoins?
  • Hoe stel je een portfolio op?
  • Hoe werkt het traden?
  • Terminologie uitgelegd
  • Hoe kan ik mijn risico mitigeren?

De workshop ‘Bitcoin en Crypto Trading Basics’ is ook online te volgen.

De workshops worden gegeven in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Op locatie is ook mogelijk.

De workshops zijn zowel individueel als in een groep te volgen.

De individuele workshops zijn zowel doordeweeks als in het weekend te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De workshop duurt 2 uur.

Laptop en smartphone.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Inschrijven