BonSanca Discord – Crypto Calls

*Exclusieve samenwerking* met CryptoMichaël. Crypto Michaël is bekend van Twitter, YouTube & schrijft artikelen voor CoinTelegraph over verschillende munten en aspecten van de cryptocurrency markt.

Enkele maanden geleden ben ik een mooie samenwerking gestart met Michaël. Uit deze samenwerking zijn een aantal mooie acties voortgekomen! Eén daarvan heeft betrekking op zijn trading groep: BonSanca Discord.

Calls Only Package: Je wilt graag traden, maar hebt een drukke agenda of de Bitcoin is even choppy en daardoor zoek je naar alternatieven binnen altcoins. Dit pakket bestaat uit kant-en-klaar gestructureerde calls. Het vertelt je precies wanneer in te kopen en wanneer te verkopen. Eén mooie trade en je inleg is terugverdiend.

Volledige Package: Het bovenstaande Calls Only pakket is al mooi, toch? In het volledige pakket ontvang je hiernaast ook nog eens alle dagelijkse marktupdates, zijn er meerdere discussiechannels om je vragen te stellen en delen we belangrijke content om je portfolio te optimaliseren en risico te mitigeren.

De missie van de groep is om hoge, waardevolle content te creëren, waardoor de kennis en portfolio van de leden meegroeien met de markt. Technische/fundamentele analyses en content voor het verbeteren van je eigen portfolio staan in deze groep centraal.

Kortom, een waardevolle groep waar je zeker deel van uit wilt maken.