Over mij

Wie is (Me)yade?

Meyade.nl is een platform waarop je kennis kan vergaren en kan groeien op het gebied van cryptocurrencies en de Blockchain. De oprichter van dit platform ben ik, Meyade. Op deze pagina kom je meer te weten over mijn focuspunten en de reden waarom ik fulltime bezig ben met de wereld van cryptocurrencies.

De focuspunten van Meyade(.nl)

Allereerst wil ik kennis overdragen rondom cryptocurrencies en de Blockchain. Dit doe ik door middel van dit kennisplatform, mijn workshops en groepschats. Zo vind je op dit kennisplatform alle informatie over cryptocurrencies en de Blockchain door middel van de Academy en Crypto woordenlijst. Toch liever constante kennisoverdracht, hulp en feedback? De verschillende groepschats bieden hiervoor de oplossing.

Daarnaast laat ik jou groeien in het traden door workshops te geven. Van beginner tot gevorderde, de workshops zijn er voor alle niveau’s. Hierin ga ik niet alleen verder in op cryptocurrency en de Blockchain wereld, maar leer ik jou ook het traden in de praktijk. Benieuwd naar hoe andere de workshops hebben ervaren? Bekijk hier de review pagina.

Tot slot geef ik begeleiding omtrent het beheren en verhandelen van cryptocurrencies. In de workshops leer je hoe je een wallet beheerd, cryptocurrencies aankoopt/verkoopt en hierin de juiste keuzes maakt. Daarnaast bied ik na het volgen van de workshops begeleiding in groepsverband (chat) evenzo één op één bij overige inhoudelijke vragen (indien nodig).

Waarom doe ik wat ik doe?

Jaren geleden begon ik mij te verdiepen in de Bitcoin en Blockchain. Destijds was dat nog een hele zoektocht. Iedereen vond er wat van, iedereen zei er wat over. De verschillende meningen en diverse informatiebronnen maakte het niet gemakkelijk voor mij. Stapsgewijs ben ik ‘deze’ wereld ingerold en heb ik gezien wat werkte én wat niet. Ik heb allerlei theorieën proberen te koppelen aan mijn eigen praktijkervaringen. Het duurde enkele jaren, maar ik begon het succes, de handigheidjes en de impact van cryptocurrencies in te zien. De informatie over cryptocurrencies en Blockchain kon makkelijker en moest makkelijker. Door de jaren heen heb ik informatie verzameld en wilde voorkomen dat een ander het wiel zelf zou gaan uitvinden. Dat kan enorm veel tijd kosten. En tijd? Tijd is geld.

Na jaren kennis vergaren wilde ik meer doen dan alleen traden. Ik wilde mijn kennis delen, want delen is vermenigvuldigen. Ik begon samen te werken met corporate organisaties in de crypto wereld (Binance, OKEX, LISK etc.). Daarnaast ben ik lezingen en workshops gaan geven bij diverse onderwijsinstellingen (Vrije universiteiten en Hogescholen). Daar bleef deze mooie groeicurve niet alleen bij. Ik ben los van groepsworkshops ook overgegaan op één op één workshops, wat heeft geleid tot 250+ actieve traders. Mijn passie om anderen vooruit te helpen heeft inmiddels ook geresulteerd in een opgebouwde crypto community. Een groepsapp waar diverse traders actief zijn die elkaar ook weer aanvullen.

Kennis overdragen, bruggen bouwen, nieuwe netwerken creëren, sociaal bezig zijn en nieuwe mensen leren kennen.. allemaal punten die voor mij belangrijk zijn en die ik het afgelopen jaar ook heb mogen waarmaken. Natuurlijk ben ik trots op al mijn mijlpalen, maar de echte voldoening haal ik uit anderen iets leren waar ze blij van worden en waar ze van groeien.

Om op lange termijn iets duurzaams op te bouwen, zet ik mij in om jou vooruit te helpen. Groeien doen we samen.

Samengewerkt met: