Recensies

Hoe duidelijker je aangeeft wat je zoekt en wat je wil, hoe gedetailleerder de hulp is die wordt aangeboden. De informatie is niet alleen zinnig als je actief wil worden binnen de crypto space, maar is ook van waarde om een perspectief te creëren van onze huidige economische staat.

Buiten de workshops wordt nog meer waarde geleverd door een breed netwerk van gelijkgestemde mensen die verdere informatie kunnen verlenen doormiddel van een groepsapp. Kortom een absolute aanrader!

Sjouke van der Made, ondernemer

Ik ben heel blij dat ik me heb verdiept in Crypto. Door de workshops van Meyade is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. Hij heeft een duidelijke manier van uitleggen en down to earth. Dat maakt het voor iedereen mogelijk om het te begrijpen.

Dit is zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar investeringsmogelijkheden die laagdrempelig zijn. Thanks fort the hook-up!

Clyde, Ondernemer in IT

Met veel passie neemt Meyade je mee in het avontuur van de Bitcoin en Blockchain. Naast het schetsen van een helder beeld, daagt Meyade je uit om kritisch te kijken naar de traditionele monetaire- geldsystemen. De workshops van Meyade hebben mij flink wat inzichten en nieuwe trade vaardigheden opgeleverd. Vooral zijn tomeloze energie en betrokkenheid bij het op weg helpen van nieuwe cursisten waardeer ik het meest.

Naast de workshops beheert Meyade zijn Bitcoin Community via WhatsApp, een enthousiaste groep mensen die elkaar continu inspireren, op weg helpen en uitdagen in de wereld van de Bitcoin. Na de workshop ben ik geïntroduceerd in deze groep en maak daar zeer regelmatig gebruik van.

Reda, Mede-eigenaar restaurant MoZo

Meyade heeft op een duidelijke manier kunnen overbrengen wat Bitcoin en Blockchain inhoudt. Vóór de workshop was het voor mij nog abracadabra, maar inmiddels is het helder! Zijn kennis en ervaring voegen absoluut waarde toe. Zonder deze workshop van Meyade zou ik niet snel de stap hebben gezet om te investeren. Ben er dankbaar voor!

Floor Noijen, Recruiter

Meyade heeft met de WhatsApp groep een ecosysteem gecreëerd waarin de actuele handel in crypto het onderwerp is van onderzoek en lering. Het draait er juist om om vragen te stellen en van elkaar leren, waarbij nieuwe inzichten nog belangrijker zijn dan persoonlijke successen. De beste omgeving om de ‘trick of the trade’ te leren zonder handelsgeheimen of ego’s.

Pieter Dubelaar, System Architect

Ik volg regelmatig een workshop bij Meyade en kan echt een heel boekwerk schrijven over hoe interessant het is en hoeveel ik ervan leer. Er gaat echt een nieuw wereld open. En de manier hoe Meyade mij alles rustig uitlegt is voor mij het meest belangrijke. Ik kan alles vragen en krijg gerust alle uitleg al vraag ik 100 keer iets. Maak ik stapjes vooruit dan krijg ik daar ook een mooie compliment voor.

Ook krijg ik een betere kijk op dingen die totaal niet met blockchain te maken hebben. Kortom gewoon goed. Thnx Meyade je bent goed man!

Arjit

De WhatsApp groep van Meyade biedt een zeer fijne omgeving aan waarin van alles m.b.t. crypto wordt besproken. Zo krijg je dagelijks meningen over actualiteiten in de markt te zien, en de denkwijze erachter. Daarnaast is het een erg behulpzame en positieve groep waarin je van alles kunt vragen zodat eenieder van elkaar kan leren.

Thomas van Lemel, student Informatica VU Amsterdam

De Crypto Talks-groep is vergeleken met andere crypto-groepsapps een hele professionele chat. Er wordt dagelijks gekeken naar de prijs van BTC en variërende altcoins/tokens, ontwikkeling van relevante tech wordt besproken en algemeen economisch nieuws komt soms ook aan bod, hoewel men ook wel eens onderling met elkaar praat over juridische zaken of belastingstips deelt. De groepchat is het middel dat Meyade gebruikt om met iedereen te kunnen communiceren en het is een extensie voor iedereen die een workshop heeft gevolgd.

AJ, Student

Na lang twijfelen toch besloten om deel uit te maken van de groepsapp, en met succes! Iedere dag leer ik weer iets nieuws van de ervaren traders en kan ik zeggen dat het deelnemen aan de groepsapp één van de beste eerste investeringen is geweest in de crypto wereld

Cihat. A, Student bedrijfseconomie VU Amsterdam

Zeer behulpzaam persoon die veel energie en tijd in zijn workshops stopt, heb veel geleerd over crypto en het trade ervan. Zeker een aanrader!

Amine, Civil Engineer

Ik zit sinds de zomer van 2017 in dit bijzondere crypto avontuur. Hierbij was Meyade een van de personen die mij heeft aangemoedigd om hieraan te beginnen, en met succes! Ik maak sinds het begin van zijn WhatsAppgroep deel uit van een goede, zeer positief maar vooral kritische groep.

De groep is een uitstekende mix tussen zeer ervaren traders en nieuwelingen in deze snelgroeiende markt. Door deze energieke mix kunnen de nieuwelingen veel leren van de ervaren traders en worden er veel nuttige discussies gehouden mede door de verschillende point of views.

Tevens wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van elkaars expertises. Er worden regelmatig workshops en bijeenkomsten georganiseerd door Meyade, hierdoor kan een ieder zijn netwerk uitbreiden. Kort samengevat: Een zeer professioneel opgerichte community waar ik trots op ben deel van te mogen uitmaken.

Ian, Student Commerciële Economie (Hogeschool van Amsterdam)

Een aantal jaar geleden heb ik Meyade erg lagdrempelig leren kennen als vriend van mijn broer. Na een middag met hem in een café’tje heb ik Meyade pas leren kennen als de ware ondernemer die hij is. Wat mij het meest aan hem intigreerde is dat hij uit heel weinig toch erg veel waarde weet te creeëren. Zijn inventiviteit en eerlijkheid hebben mij geïnspireerd om zelf ondernemer te worden. We komen beiden uit een andere omgeving en achtergrond, waardoor we vaak een verschillende mening hebben. Echter zal ik zijn eerlijkheid, ondernemer- en vriendschap altijd waarderen.

Pieter Dalsta, Amsterdam Crypto Group

De whatsapp groep opgezet door Meyade is voor iedereen. Voor iedereen die wil groeien en meer wil leren over de cryptospace. Er zijn geen ego‘s, geen mensen die alles al weten. Enkel en alleen mensen die vragen stellen en meer willen leren. De combinatie van jong en oud maken de gesprekken dynamisch en soms ook heel grappig. De cryptospace is nog jong, met de Whatsapp groep hopen met z’n allen oud en wijs te worden!

Raoul Esseboom, Cryptotakkies

De whatsapp groep van Meyade.nl is een actieve samenwerking tussen ervaren mensen in de crypto en nieuwe mensen die net kennis maken met crypto. De groep is volop in ontwikkeling. We blijven kennis met elkaar delen en proberen elkaar uit te dagen om onze kennis verder uit te breiden. Dit lukt niet altijd, maar daarom noem ik het ook een ontwikkelende groep.

Ashwin, Jurist

De Crypto Talks WhatsApp groep is een Whatsapp groep van mensen die interesse hebben in crypto. Een groot deel van die mensen hebben een cursus gevolgd bij Meyade en de rest zijn van de groep heeft Meyade al eerder leren kennen de crypto wereld, dit zijn mensen met veel crypto/trade ervaring.

De groep is erg gastvrij voor nieuwe leden die kort geleden een cursus hebben afgerond. Er is veel ruimte om vragen te stellen als je ergens meer over wilt weten. Een antwoord wordt vervolgens gegeven in uitleg in de WhatsApp groep zelf of met een url waar meer informatie gevonden kan worden over het onderwerp voor een uitgebreidere uitleg.

Naast dat men alle ruimte heeft om vragen te stellen, wordt er ook veel informatie gegeven in de groep. Dit kan gaan om belangrijk nieuws in de crypto wereld of wanneer men goede trade mogelijkheid heeft gevonden. Voor mij is de Crypto Talks WhatsApp groep een belangrijke bron van informatie geworden.

Steven, Developer bij Oxycoin

Mijn visie omtrent de groepsapp is dat deze waardevol is voor een ieder die net, of al langere tijd aan het traden is of daarin geïnteresseerd is. Meyade en andere participanten dragen zorg voor adequate antwoorden niet alleen m.b.t. tot de crypto maar ook alle relevante zaken daarbuiten.

De groepsapp zorgt ervoor dat alle vragen gesteld kunnen worden. Het is een verzameling van veel verschillende bronnen in een overzichtelijke app. Ook zorgt Meyade ervoor dat hij stukken schrijft, welke overzichtelijk, duidelijk en goed leesbaar zijn. Hierdoor is de begripsvorming bijzonder efficiënt geregeld. De groepsapp draagt zorg voor een goed inzicht en beter leren kennen van crypto! Soms kunnen gesprekken welbesteed 1 op 1 voortgezet te worden. Dit wordt vaak ook wel aangegeven en dit is ook onvermijdelijk in een grote groepsapp.

Tot slot wil ik aangeven dat de kennis en kunde van Meyade van hoog niveau is m.b.t. crypto en algemene en financiële beurs/markt informatie. Zijn manier van overbrengen van informatie vindt plaats op een professionele manier! Ik zie de groepsapp als bijzonder efficiënt en effectief voor iedere (toekomstige) trader!

Stefan Dinmahomed, registeraccountant bij ministeries en de big 4 accountantskantoren

De whatsappgroep geeft mij de mogelijkheid om de kennis en kunde van meerdere crypto-analisten binnen handbereik te hebben. Vragen stellen is laagdrempelig en snel. Dit is essentieel in de wereld van cryptocurrencies. Door de juiste vragen te stellen helpen ze om mijn eigen kennis over technische analyse te vergoten en een duidelijke onderbouwing voor een trade samen te stellen. Omdat iedereen in de groep elkaar helpt en van elkaar leert, is de groep een incubator voor mensen die wegwijs willen worden in de wereld van crypto. Met 1 goede leraar kom je een eind, met een hele groep leraren… is alles mogelijk.

Raies, Smart Home Expert

Ik ben nu een geruime tijd deelnemer van de Whatsapp-groep Crypto Talks. De informatie die hierin wordt gedeeld is zeker nuttig. Er wordt kritisch gekeken naar bepaalde investeringen en cryptomunten.

Verder is het mooie dat je verschillende perspectieven meekrijgt van ervaren spelers in deze cryptowereld. Er heerst een vertrouwelijke en goede sfeer, waardoor de nieuwelingen getriggerd worden om vragen te stellen als zij iets onduidelijk vinden. Zo helpt eenieder de ander!

Hicham Amziab, student geneeskunde VU Amsterdam

Het moment dat ik in de WhatsApp-groep van crypto talks binnen trad, was voor mij al een moment dat ik op het juiste adres was om mezelf te ontwikkelen op het gebied van de crypto wereld. Ik werd wederom super goed ontvangen door de beheerder en andere leden, verder heb ik bij de groepsworkshop die ik heb gevolgd bij Meyade.nl mee gekregen dat ik met al mijn vragen in groepschat welkom ben en dat geen enkel vraag goed of slecht is en dat is zeker ook waar ! Daarom raad ik iedereen aan om zich zeker uitgenodigd te voelen bij deze zeer gunstige groep.

Driss, Boston Trader

Crypto Talks, een Whatsapp groep waar informatie gedeeld wordt met elkaar over de crypto wereld, waar domme vragen niet bestaan, mensen worden uitgedaagd om scherp te blijven en ieder lid een bijdrage levert op zijn of haar manier. Het is een prettige manier van brainstormen en netwerken!

Floor, studente Haagse Hogeschool

Sinds een ruim half jaar zit ik in de groepsapp en ondanks ik op het moment minder actief ben met crypto blijf ik hier wel mee up to date. De sfeer is laagdrempelig, waardoor je het gevoel hebt dat je iedere vraag kan stellen. Overal krijg je een helder en onderbouwd antwoord op van Meyade (of van de andere groepsleden).

Lucienne

In de Crypto Talks groep is geen vraag te gek en geen antwoord te complex. Hier verander je van beginner naar expert. Het heeft mijzelf dan ook enorm geholpen.

Jeffrey, IT specialist

Een hele interessante workshop gevolgd waarin alle basis-kennis omtrent de bitcoin en crypto wereld mij duidelijk is geworden. Meyade is heel erg gepassioneerd, betrokken en helpt je graag verder in deze nieuwe wereld. Kortom: echt een aanrader!

Oumaima, Student MSc Data Science & Society

Een paar maanden geleden heb ik de workshop van Meyade gevolgd, een leerzame workshop waarin alles goed word uitgelegd over de crypto wereld. Maar waar ik vooral elke dag meer van leer is de groespapp. Dagelijks word daar informatie gedeeld over de crypto. In de groep krijg je duidelijke antwoorden op je vragen. Op die manier leren we allemaal van elkaar!

Nadia, Shipping Agent

De WhatsApp groepsapp die beheerd wordt door Meyade is een uitmuntend platform om actief deel aan te nemen en te leren over het investeren in Crypto. Er wordt door alle leden zoveel mogelijk bijgedragen aan de cumulatieve kennis van de groep. Newbies hoeven zich niet geïntimideerd te voelen doordat allen open zijn voor vragen en er een cultuur heerst die het genereren van kennis bevordert. Vooral als men besluit om zich bezig te houden met day-to-day investeringen is het een relevante toevoeging aan je eigen ontwikkeling op dit gebied.

Zelf heb ik na aanleiding van een geslaagde workshop ‘Introduction to Blockchain and Crypto’ besloten om mijn kennis naar een hogere level te brengen door ook deel te nemen aan de groepsapp. Dit was voor mij de juiste stap. Ik raad een ieder aan die twijfelt om deel te nemen, het te doen! Wie waagt, wie wint 😉

Rabia, 3e jaars student Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit

De afgelopen maanden merkte ik op dat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in de cryptowereld. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een workshop bij Meyade te volgen, heb ik dit ook meteen met beide handen aangepakt. In juli heb ik vervolgens de workshop ‘Bitcoin Basics’ gevolgd bij Meyade. De workshop heeft nog meer interesse bij mij opgewekt waardoor ik een week daarop ook de workshop ‘Traden en Portfolio’ heb gevolgd bij Meyade. Na deze workshop had ik handvaten om meteen aan de slag te kunnen.

Ook werd ik toegevoegd aan de groepsapp ‘Crypto Talks’. De groepsapp bestaat uit een groep heren en dames van beginnende traders tot aan gevorderde traders. De groepsleden zijn stuk voor stuk allemaal zeer open en behulpzame individuen. De kar wordt getrokken door de gevorderde traders wat heel fijn is voor beginnende traders zoals ik. De groepsapp heeft ervoor gezorgd dat ik de cryptowereld stapje bij stapje beter begin te begrijpen door middel van onder andere artikels die worden geplaatst en de discussies die worden gevoerd in de groepsapp.

De groepsleden geven mekaar constant tips en geven het aan wanneer er wat bijzonders in de cryptowereld aan de gang is. Al om al kan ik met zekerheid zeggen dat ik heel veel heb gehad aan de groepsapp en het er voor heeft gezorgd dat ik de cryptowereld met de dag beter begrijp.

Marwan, student Tandheelkunde

Na het volgen van twee workshops van Meyade, vertelde hij dat er een groepsapp is waarin er van alles over crypto wordt gedeeld. Hier zat vanzelfsprekend wel een fee tegenover. Er was geen enkel moment dat ik heb zitten twijfelen door de toegangsfee. Ten eerste gun ik het mensen als Meyade helemaal. Ten tweede, de informatie die wordt gedeeld is enorm waardevol. De fee is een centje tov van het geld dat je o.a. met de info kan verdienen.

Daarnaast is het een mooie kans om te netwerken en van elkaar te leren. De cryptowereld heeft pieken en dalen. Hetzelfde geldt voor de Crypto Talks. De ene dag wordt er meer gepraat dan de andere dag. Maar er wordt wel dagelijks info gedeeld. Er valt ontzettend veel te leren van de info die wordt gedeeld en de discussies die worden gevoerd. De ene keer is het een chart met de support en resistance erop getekend. De andere keer is het een belangrijk nieuwtje over crypto.

Daarnaast worden ook interessante coins met een onderbouwd verhaal gedeeld. Natuurlijk moet je ook je eigen research doen naar een bepaalde coin, maar het geeft meer vertrouwen als Meyade zijn visie op een coin deelt.

Kortom, de info is ontzettend waardevol. Je wil de boot niet missen, want dit is nog maar het begin. Er zit een mooie tijd op ons te wachten en het is belangrijk om hier op voorbereid te zijn. Voor je het weet heb je je kans gemist. Ik raad iedereen aan de groep te joinen, MITS je bereid bent te geven en te nemen. We moeten elkaar versterken en van elkaar leren. Het is niet te bedoeling constant mee te lezen en nooit iets te zeggen.

Harinder Singh, IT Sourcer

Crypto? Ik las er veel over en zag veel filmpjes voorbij komen op het internet, maar ik begreep nooit wat het écht inhield. Nadat ik Meyade sprak over de crypto wereld, begon ik me hierin te verdiepen. Maar op eigen kracht kwam ik niet verder dan mijn neus lang is. Ik begreep van Meyade dat hij workshops geeft, die een goed inzicht geven in deze wereld en het voordeel is dat je daarna up to date blijft middels de groepsapp waarin je dan word geplaatst.

Zo gezegd zo gedaan, heb inmiddels beide workshops gevolgd en heb er veel van geleerd. Vandaag de dag lees ik mee met de apps die de ‘ervaren’ groepsleden plaatsen in de groepsapp over de vele bewegingen die plaatsvinden in de cryptowereld. Deze personen zitten al een lange tijd in deze wereld en hun theorieën zijn erg leerzaam.

De workshops zijn een goede basis, maar het grootste profijt haal ik uit de groepsapp, hierin wordt de opgedane kennis van de workshops in de praktijk uitgevoerd. Al met al zie ik een mooie toekomst tegemoet en raad ik het iedereen aan om deze workshops te volgen, het is het dubbel en dwars waard!

Nidal, medewerker NS