Spreker

Inspirerende talks

Wanneer ben je echt gelukkig? Hoe maak je het leven aangenamer, zinvoller en meer doelgericht? Dit zijn de vragen die ik door mijn ervaringen heb kunnen beantwoorden. Door middel van mijn verhaal wil ik jou ook inspireren en motiveren, zodat je deze vragen ook voor jezelf kunt beantwoorden. Dat zal uiteindelijk de mogelijkheid geven om te gaan van de persoon die je nu bent, tot de persoon die je wilt zijn.

Mijn talks zijn bestemd voor ieder doelgroep. Hieronder staan enkele voorbeelden van onderwerpen waarover ik spreek:

Macro patience, micro speed

Vandaag de dag voelt men een enorme druk op zich, het behalen van bepaalde doelen lijkt een pré. Het lijkt alsof we altijd haast hebben en alles zo snel mogelijk moet gaan. Vaak is er het gevoel dat we vastgeketend zijn, omdat we graag iets willen bereiken, maar niet weten waar te beginnen. Geduld hebben en in kleine stapjes werken is de sleutel tot het bereiken van de doelen en dit is de realiteit. Definieer de doelstelling, stel een stappenplan op en werk dit plan stapsgewijs af totdat het doel bereikt is. Leer hoe je een visie voor jezelf kunt definiëren om uiteindelijk een plan op te stellen naar je korte- en langetermijn doelen.

Eerste stappen als ondernemer

Van jongs af aan had ik altijd als doel om te ondernemen. Ik wilde mijn tijd investeren in iets dat ik zelf was gestart en had opgebouwd, maar ik had geen idee wat ik wilde beginnen. Van educatieplatform tot dropshipping, het spookte allemaal door mijn hoofd. Vandaag de dag ben ik tevreden met het pad dat ik heb bewandeld. Ik wil je leren hoe je erachter komt wat je wilt gaan ondernemen, wat de eerste stappen zijn en hoe je doorgroeit als ondernemer.

Druk voelen door social media

Social media heeft voor- en nadelen. Het opkijken naar het leven en hetgeen dat een influencer bijvoorbeeld heeft bereikt en vervolgens meten met hetgeen wat jij zelf hebt bereikt kan desastreuse gevolgen hebben. Hierdoor kan men zichzelf van alles verwijten: Waarom heb ik nog niks bereikt? Dit kan men zichzelf bijvoorbeeld afvragen, terwijl ieder een eigen doel voor ogen moet hebben. Vaak denkt men: “Hoe sneller, hoe beter”. Echter hoeft dit niet altijd op deze manier. Indien men blijft vergelijken met de levens van anderen, dan doet men zichzelf tekort, de tijd die daarin wordt geïnvesteerd, dient men te investeren in zichzelf en in het bereiken van zijn of haar eigen doel.

Inschrijven